În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Randi a fost întrebat ce părere are despre Alex Velea. Interpretul nu a ezitat să își spună opinia sinceră.

„Scund, impulsiv, arogant și a intrat prea repede în trapanele. Dar vreau să spun că nu cred sută la sută ce am zis mai devreme”, a afirmat Randi.

Randi nu se arată mulțumit de stilul muzical pe care îl abordează, dar mai degrabă, care a fost inventat de Alex Velea, considerând trapanelele ca fiind o nouă „pandemie”.

Antonia a venit cu o reacție în urma acestor jigniri, sărindu-i în apărare iubitului său. La rândul ei, artista nu s-a luat doar de Randi, ci și de Cătălin Măruță, despre care afirmă că le folosește excesiv numele ei și a lui Alex Velea, totul pentru raiting, menționează cancan.ro.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia pe contul său de Instagram acum câteva zile.