Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Andreea Bălan a povestit despre momentele mai puțin plăcute din cariera sa. Artista a mărturisit că atunci când nu își dorea să urce pe scenă sau când nu voia să facă anumite lucruri, tatăl său îi aplica imediat o corecție.

„Alea sunt momentele de care nu ar trebui să aibă parte copiii în ziua de azi, copilul nu trebuie bătut.(...) Mă bătea pentru că poate că nu aveam chef să urc pe scenă, eram răzvrătită sau poate nu voiam să fac ceva. Și atunci cum mă făcea să fac? Așa. Mna…”, a afirmat artista.

Nu este pentru prima data când Andreea vorbește despre violența la care a supus-o tatăl său. Deși pentru multă vreme l-a blamat și l-a judecat pentru acțiunile lui, mai târziu a ajuns să îl ierte și să îl înțeleagă.

„Am încercat să vorbesc cu tata, dar este o chestie moștenită din generație în generație. El mă bătea, iar mult timp l-am blamat. Acum, în ultimii ani, l-am înțeles, pentru că așa făcea și tatăl lui și așa credea că este bine. Îi spuneam «de ce trebuia să mă bați în Casa de Cultură? De ce, tati?”, dar așa știa el, așa a fost educat”, a mai declarat Andreea Bălan, în urmă cu ceva timp.