Testul cuprinde o serie de întrebări care ajută algoritmii să te încadreze într-o categorie de risc diferită. Va trebui să începi prin a completa informații despre țara în care te afli, sexul dar și vârsta ta.

Ulterior, testul pune câteva întrebări ceva mai specifice cu privire la factorii de risc care pot influența contractarea sau transmiterea infecției.

Spre exemplu, va trebui să specifici dacă lucrezi aproape de alte persoane în prezent, dar și cu ce activități te ocupi în timpul liber (dacă e vorba de simple plimbări sau dacă ai început să te revezi cu grupuri de prieteni.

Testul te întreabă și dacă păstrezi distanța minimă recomandată față de alte persoane, dar și dacă te speli des pe mâini, după diverse activități ce vin la pachet cu riscuri.

La final, poți răspunde și la alte câteva întrebări suplimentare, prin care platforma va putea fi îmbunătățită. Altfel, poți merge direct la rezultatele testului, care pot arăta astfel:

Platforma îți va prezenta riscul de a fi expus la virus, dar și riscul ca virusul să rămână pe tine. De asemenea, îți arată și dacă riscul cel mai mare este pentru tine sau pentru cei dragi ție.

Poți intra AICI pentru a face testul cu privire la riscurile de infectare cu Covid-19.