Adidași damă – încălțămintea ideală pentru o varietate de ținute

Dacă vă așteaptă o zi încărcată cu tot felul de sarcini și drumuri, atunci vă puteți baza pe perechea de blugi preferată, pe un tricou moale și confortabil și pe o pereche de adidași damă. Nu aveți cum să dați greș cu o astfel de ținută casual. În plus, toate aceste articole vestimentare vă ajută să vă subliniați personalitatea. Așa că dacă preferați minimalismul sau sunteți adepta garderobelor capsulă, atunci îmbrăcămintea pe care o purtați va reflecta faptul că apreciați lucrurile simple, confortabile și de calitate ridicată.

Dacă prioritizați confortul, nimic nu vă oprește din a purta o pereche de adidași cu platformă la o rochie sau o fustă. O rochie arată grozav atunci când este asociată cu o pereche de pantofi sport. Veți ieși în evidență oricând. La fel de bine, puteți purta adidașii cu platformă la o fustă confortabilă. Veți obține un aspect curat, dar totuși sofisticat. Pantalonii scurți, tricourile și adidașii sunt tot ceea ce aveți nevoie pentru un weekend plin de relaxare. Dacă doriți un aspect puțin mai cochet, atunci puteți înlocui tricoul cu o cămașă lejeră, cum ar fi o cămașă din bumbac moale sau o cămașă din in.


Cum se poartă adidașii albi?

Cu o pereche de adidași albi puteți purta o varietate de ținute vestimentare. Maximizați culoarea albă purtând-o cu articole de culoare neagră, cum ar fi o pereche de blugi sau un tricou negru simplu. Asigurați-vă că tricoul nu este nici prea scurt, nici prea strâmt pentru a obține o ținută casual. Dacă vă doriți un look mai feminin, dar fără să compromiteți confortul, purtați adidași cu platformă la rochii sau fuste.

Veți obține astfel ținute casual de zi cu zi, elegante și confortabile, cu acea notă feminină pe care v-o doriți. Adidașii cu platformă sunt excelenți pentru blugii mom fit, bootcut sau pentru blugii crop, însă nu purtați niciodată astfel de modele de blugi cu adidași pe gleznă. În schimb, adidașii pe gleznă pot fi purtați cu pantaloni scurți, rochii midi sau fuste scurte. Bazați-vă pe agenția Campaigns dacă vă doriți ca ținutele pe care le creați să devină cât mai populare.

Iar dacă în continuare preferați blugii rupți, atunci nu renunțați la plăcerea de a-i purta. În acele zile în care vă doriți confort și să vă exprimați personalitatea puternică, puteți purta blugii rupți cu un tricou simplu și o pereche de adidași albi. Pentru un aspect mai condimentat, purtați adidașii la o pereche de pantaloni florali și un top alb. Nu uitați de accesorii, precum o pereche de ochelari de soare și o geantă de mână.