Ciolacu cere demisia lui Nicușor Dan

Marcel Ciolacu a cerut demisia lui Nicușor Dan de la Primăria Municipiului București. Acesta motivează că edilul nu ar face față problemelor administrative cu care se confruntă Capitala. Această reacție a liderului PSD a venit în urma afirmației primarului privind controalele Protecţiei Consumatorilor la Societatea de Transport București (STB).

„Cel mai bine să-și dea demisia și scapă și bucureștenii, scapă și dl Nicușor Dan de o tortură”, a răspuns Ciolacu.

Omul politic susține că problemele din Capitală sunt peste puterile lui Nicușor Dan, iar acesta nu mai face față cu brio. Inițiativa lui Marcel Ciolacu a venit după ce, luni, primarul general al Capitalei a acuzat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), condusă de Horia Constantinescu (PSD), că are intenția de a bloca transportul în comun din București și a afirmat că ANPC ar fi devenit o „nouă bâtă a PSD în Bucureşti”.


Reacția lui Nicușor Dan la decizia ANPC

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a venit cu o reacție după ce peste 80 de mijloace de transport în comun a Societății de Transport București au fost scoase din circulație de către ANPC.

”ANPC e noua bâtă a PSD în București. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor încearcă în zilele acestea ceea ce n-a reușit sindicatul politic acum câteva luni, să blocheze definitiv transportul în comun din Capitală. ANPC a devenit acum extrem de brutală, la ordin politic, și asta se vede cu ochiul liber: închide locuri de joacă în parcuri, amenință cu închiderea de spitale și pune în dificultate transportul public prin scoaterea din circulație a mai multor troleibuze și tramvaie (anunț făcut chiar azi)", a afirmat Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook.