"Foame de bani la bugetul statului si lacomia guvernului Dragnea - Dancila pentru venituri din taxele si impozitele platite de companii le-au intunecat ratiunea si distrug cele mai importante sectoare din economia romaneasca.

Suprataxarea salbatica a companiilor din energie, comunicatii, banci si comert se va intoarce impotriva romanilor care sustin prin munca lor cinstita functionarea statului.

Interventia brutala a guvernului de zapcii in piata libera va alunga investitorii privati si va inabusi creditarea economiei cu efecte dezastruoase pentru toti romanii.

Incompetenta crasa a guvernului Dragnea - Dancila nu poate fi acoperita prin masuri care dinamiteaza functionarea corecta a economiei de piata. Costurile suplimentare impuse de aceste masuri fiscale fara precedent vor fi transferate in sarcina consumatorilor prin preturi mai mari la utilitati, rate mai mari la banci si o noua explozie a inflatiei.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ordonat un atac bolnav la sectorul privat din economie iar ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici executa orbeste aceste teze neocomuniste impotriva companiilor romanesti profitabile si a multinationalelor.

In urma anuntului facut de Tedorovici, ne asteptam la o reactie dura a investitorilor autohtoni si straini care va retrograda perspectivele de crestere economica ale Romaniei", a scris Ionel Danca pe Facebook.