Invitata sa participe si ea la protestele care au avut loc, duminica seara, in Bucuresti si in late orase din tara, actrita Oana Sirbu a refuzat, precizand ca nu vrea sa se implice "in politica si mitinguri".

Totodata, ea i-a spus, celui care a lansat invitatia pe Facebook, ca a facut "enorm pentru Romania" si ca face parte dintr-o categorie profesionala care ar trebui protejata de cei care, acum, ii cer ajutorul.

„Eu, pentru Romania, am facut enorm... si numai lucruri frumoase. Fac parte dintr-o patura profesionala care trebuia protejata tot mai mult de catre voi, cei care va plangeti acum de cei care ne-au adus tara in acest punct. Asa ca... nu mai cereti ajutor de la cei care fac lucruri frumoase in orice perioada istorica, cu atatea sacrificii. Trebuia sa nu-i lasati sa-si bata joc de simboluri si modele. Si-nca ceva: eu fac arta, si nu politica si mitinguri”, a fost replica dura data de Oana Sirbu.


Circa 45.000 de persoane au participat la protestele de duminica seara, cele mai ample din aceasta toamna. In Capitala s-au strans 25.000 de oameni.