Intrebat daca ii place schiul sau pescuitul, premierul Sorin Grindeanu a spus, luni seara, ca a observat ca exista o intreaga dezbatere in privinta episodului in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a relatat cum l-a invatat sa pescuiasca.

"Am vazut ca e o intreaga dezbatere, imi place schiul... Stiti cum sunt pescarii profesionisti... e o intreaga legenda in ce spun pescarii, pe mine ma intereseaza sa atrag fondurile europene, sa avem crestere economica.

Am vazut ca s-a trecut de la numarat oua (expresie a lui Adrian Nastase - n.red.) la numarat stiuci. Daca la iarna toate lucrurile care tin de guvernare, bugetul, deficitul, cresterea economica...si va ninge...o sa-l invat pe presedintele Dragnea sa schieze. Nu stie, iar la primele lectii trebuie sa se tina in picioare... sa stii sa cazi", a spus Sorin Grindeanu citat de Ziare.com.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris duminica, pe Facebook, ca l-a invatat pe premierul Sorin Grindeanu sa pescuiasca, prim-ministrul prinzand noua stiuci, ceea ce este "foarte bine pentru un incepator" care nu a pus niciodata mana pe lanseta. Dragnea a postat si fotografii de la pescuit.