„Eu am facut enorm de multe lucruri pentru Victor in cei sase ani de zile cat am fost impreuna la conducerea partidului si nu imi pare rau de nicio actiune de a mea. Daca ar fi sa dau timpul inapoi, as face la fel. Din partea mea va fi aceeasi prietenie”, a precizat Liviu Dragnea, potrivit News.ro.

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, ca ii este greu sa inteleaga de ce este atacat in continuare de catre Liviu Dragnea si a spus ca este pacat ”sa bagi soparle”, in calitate de presedinte PSD.

”Nu inteleg de ce continua atacul asupra mea, de ce este asa suparat ca, de fapt, noi ne-am inteles: eu sustin Guvernul, sustin PSD, nu-l sustin pe domnul Dragnea. Asta-i viata!”, a declarat Victor Ponta, adaugand ca nu poate fi de acord cu ”stilul de conducere monarhica” pe care l-ar promova Liviu Dragnea la conducerea PSD.

Liviu Dragnea l-a acuzat pe Victor Ponta ca a inceput de mai multa vreme o campanie indreptata impotriva partidului, campanie care este greu de inteles.

”Ca are el o problema personala cu mine, dar cand spui ca Guvernul asta - care este rezultatul alegerilor si pe care l-am sustinut cu totii - ne va pune in pamant, ca nu va reusi sa faca incasarile, asta face rau guvernarii pentru ca da un sentiment de neincredere”, a mai spus Liviu Dragnea.