"Este perfect adevarat, am decis sa demisionez. Vreau sa-mi pastrez demnitatea, asa cum am avut-o toata viata. Si inca un lucru va spun, ca nu ma razgandesc, ca sa stati linistiti", le-a spus Hrebenciuc jurnalistilor, la iesirea din biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

El a spus ca nu a vorbit absolut cu nimeni legat de demisie, care este decizia sa personala. "Este decizia mea personala si fiecare isi face viata cum crede", a spus Hrebenciuc, potrivit MEDIAFAX.
[STENOGRAME] Sova: Amnistie si gratiere OBLIGATORIU! Hrebenciuc: Ma focusez pe tine! El a spus ca nu regreta discutiile pe care le-a avut cu Dan Sova, precizand ca este vorba despre discutii pe care oricine le are la o cafea. "Nu am incalcat niciun fel de norma. Daca va uitati atent, astea sunt discutii pe care le faci la cafea, cum faceti si dumneavoastra. Nu, nu regret nimic din ce am vorbit", a spus Hrebenciuc.

El a aratat ca regreta, insa, plecarea din Parlament si a spus ca va candida din nou in 2016. "Da, (regret - n.r.) dupa 18 ani nu e usor, dar in viata este un moment clar... In 2016 revin in Parlament", a spus Hrebenciuc.

El a mai aratat ca nu paraseste insa PSD si ca are incredere in Justitie.

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, pentru care DNA a cerut incuviintarea arestarii preventive in doua dosare, a demisionat din Parlament.