"Eu va pot spune sentimentul pe care il traieste un om cand este acolo intre gratii este cel mai urat sentiment, pentru ca e vorba de libertate, pentru ca esti acolo inchis intr-o incapere la care tu cheia de interior nu o ai", a spus Becali, intrebat sa comenteze eliberarea lui Adrian Nastase din inchisoare, transmite MEDIAFAX.

El a spus ca cel mai placut sentiment este cel al libertatii pe care omul vrea sa-l traiasca din plin.

Intrebat in legatura cu parcursul politic a lui Adrian Nastase, Becali a spus ca fostului premier i s-a luat, printr-o hotarare, dreptul de a alege si a fi ales, posibil pentru 4-8 ani si numai dupa adoptarea unei legi de amnistiere acesta poate sa recapete aceste drepturi in urmatorii 3 ani.

"Domnia sa (Adrian Nastase-n.r.) are, printr-o hotarare, i s-a luat dreptul de a alege si de a fi ales, nu stiu cati ani, 4-8 ani. Numai daca noi vom promova aici o lege de amnistie, daca dam o lege de amnistiere, se sterge si pedeapsa complementara de a alege si de a fi ales si atunci ca, binenteles, ca si domnul Nastase...Mi se pare ca exista o lege de asta, initiata de 6-7 luni, pe la Senat, stagneaza. E posibil sa promovam in urmatorii 1-2-3 ani o lege de asta si probabil ca se va da si domnul Nastase sa poata fi ales si sa aleaga peste 3 ani", a explicat Becali, adaugand ca este gata sa promoveze el o lege pentru fostul presedinte al PSD.

Nastase a fost eliberat din Penitenciarul Jilava dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins, luni, recursul Directiei Nationale Anticoruptie.