Doi polițiști au fost înjunghiați de un bărbat în centrul Londrei

Agresorul care i-a atacat și i-a înjunghiat pe cei doi polițiști a fost prins și arestat la scurt timp. Acesta avea asupra sa un cuțit, cel cu care i-a și rănit pe cei doi oameni ai legii. Agenții de poliție au fost transportați de urgență la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Poliţia Metropolitană a anunțat într-un comunicat că bărbatul i-a înjunghiat pe cei doi agenți de poliție în Leicester Square, însă nu a oferit detalii referitoare la starea de sănătate a ofițerilor de poliție.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a transmis un mesaj pe contul său de Twitter în urma acestui incident prin care le dorește însănătoșire grabnică.

"Acest atac asupra ofițerilor de poliție din Soho este cu totul îngrozitor. Acești ofițeri curajoși își făceau datoria și asistau publicul în acest moment important pentru țara noastră. Gândurile și rugăciunile mele sunt alături de ei, de cei dragi și de colegii de poliție în urma acestui atac rușinos. Ofițerii noștri de poliție fug mereu spre pericol pentru a-i proteja pe ceilalți și pentru a ne ține în siguranță și le suntem recunoscători", a scris pe Twitter primarul Londrei, Sadiq Khan.

Primarul spune că astfel de gesturi la adresa oamenilor legii nu vor fi tolerate, iar cei care dețin mai multe informații pe marginea acestui caz sunt rugați să se adreseze poliției.

"Atacurile împotriva poliției nu vor fi tolerate și orice făptuitor va fi prins și urmărit penal. Îi îndemn pe cei care au informații să facă un pas în față pentru a se asigura că autorul acestui atac dezgustător simte întreaga forță a legii", a mai încheiat acesta.