Bere realizată din lichide reciclate

O fabrică de bere din Singapore a lansat o nouă băutură fabricată dintr-un ingredient special. Băutura NewBrew este realizată dintr-un lichid care este reciclat din ape uzate, filtrat și pompat în sursa de apă din Singapore.

Berea a fost lansată spre comercializare în magazinele și barurile locale. Agenția de apă din Singapore a lansat acest tip de bere pentru a crește gradul de conștientizare a populației cu privire la problemele deficitului de apă din Singapore și pentru a face apel la soluțiile inovatoare care se pun în practică pentru a remedia această problemă.

Băutura unică NewBrew este fermentată la o temperatură mică, fiindu-i adăugate mai multe chestii în componența sa, cum ar fi varietatea de hamei polaris, din Germania, și simcoe, din Statele Unite. În urma combinației celor două ingrediente, berea a căpătat o aromă unică de citrice și pin.


Ce părere au oamenii despre această nouă băutură

Această nouă băutură a fost una neașteptată, însă rămâne la latitudinea consumatorilor să o aprecieze și să spună cât de mare succes va avea pe piața produselor alimentare. Oare ar bea oamenii o bere care este în totalitate fabricată din urină?

Potrivit unui sondaj realizat de BBC, oamenii au răspuns dacă ar consuma o asemenea băutură știind din ce este fabricată și ce gust are aceasta până la urmă.


„E ușor amară, surprinzător de proaspătă și miroase a hamei. Doar culoarea seamănă cu cea a urinei, auriu închis. Cu siguranță as vrea să încerc„.

BBC: „Dacă ti-aș spune că e făcut din «New Water», ai mai bea?

„Până la urmă este tot lichid, deci, da„.


Scopul specialiștilor este să realizeze o bere total reciclată, însă cu un gust autentic și delicios. Deși NewBrew e sustenabilă, nu e chiar organică. Astfel, berea realizată din urină poate deveni preferată de oameni dacă aceștia aleg să o deguste măcar odată. Totuși, după acest tip de bere chiar și din ingrediente reciclate poate provoca mahmureală.