Explozii asupra orașului Lvov declanșate de armata rusă

Orașul ucrainean Lvov este situat în vestul țării, la câteva zeci de kilometri de hotarele cu Polonia. Corespondentul CNN John Berman a relatat de la fața locului că a văzut un nor de fum ridicându-se din spatele unui deal din apropierea orașului Lvov. Totodată, Berman a menționat că au fost declanșate și sirenele de alarmă, după care ar fi urmat o serie de trei explozii.

"Nu vedem vreo lovitură asupra orașului, ci fum care se ridică la orizont, în spatele dealului, după trei explozii mari", a detaliat corespondentul CNN.

Televiziunile au transmis mai apoi că primarul orașului a confirmat atacul cu explozibil al armatei ruse asupra orașului. Totul se întâmplă la aproximativ 400 de kilometri distanță de capitala Poloniei, acolo unde președintele american Joe Biden se află într-o vizită oficială.

Președintele american Joe Biden a efectuat mai multe vizite oficiale în Europa, iar ultima destinație a fost la Varșovia, făcându-le o vizită refugiaților din Ucraina care au fugit din calea războiului și au primit adăpost în Polonia.