Mesajul unui soldat ucrainean pentru români

A trecut o lună de la izbucnirea războiului din Ucraina, iar în tot acest timp, mii de ucraineni au trecut granițele țării noastre pentru a-și salva viața. Este vorba, în special, de femei, copii, dar și de bătrâni, fiindcă bărbații cu vârstele cuprinse între 18 și 60 de ani nu au voie să plece din Ucraina, ci trebuie să rămână pentru a lupta.

Ei bine, după ce a văzut cât de buni au fost românii cu ucrainenii care au fugit pentru a-și salva viața, un soldat ucrainean a fost profund impresionat și nu s-a putut abține să nu transmită și un mesaj pe rețelele sociale. Acesta este recunoscător și le-a mulțumit celor care le-au oferit hrană și adăpost ucrainenilor și le-a promis că vor lupta cu toate armele pentru a opri războiul și mai mult de atât, a spus că românii le vor fi mereu prieteni.


"Dragi români, vă mulțumim foarte mult pentru că aveți grijă de femeile și copiii noștri, pentru că îi protejați, pentru că le dați adăpost și mâncare.

Noi, bărbații ucraineni, vă suntem foarte recunoscători. Mulţumesc pentru sprijin! Promitem să luptăm cu Putin, să oprim acest război și să tratăm fiecare român drept cel mai bun prieten al nostru, pentru totdeauna", a transmis el, potrivit digi.ro.