Un cangur a atacat o fetiță de doar 3 ani

Incidentul a avut loc în localitatea australiană Armidale. Un cangur a ajuns pe veranda din spate a unei locuințe, unde în acel moment se afla micuța. Acesta a atacat-o din senin, provocându-i mai multe lacerații semnificative la cap, spate și braț.

A fost solicitat de urgență echipajul medical, fiind alertat și un elicopterul de salvare Westpac. La fața locului a fost trimis și un medic specialist de terapie intensivă și alte două echipaje rutiere paramedice.


Fetița a fost transportată cu avionul la spital

Micuței i s-a acordat primul ajutor medical acasă, după care a fost dusă la aeroportul Armidale pentru a fi transportată cu avionul la spitalul John Hunter din Newcastle.

”Tânăra pacientă a suferit o serie de lacerații profunde, inclusiv o rană în partea laterală a capului în urma acestui atac”, a spus Brian Lakin, medic la Ambulanța NSW, potrivit The Guardian.

”Fără îndoială că acesta a fost un moment terifiant pentru fetiță, care părea să fie în stare de șoc când au sosit paramedicii. Acesta este un memento pentru toată lumea despre cât de imprevizibile pot fi animalele sălbatice,” au menționat cadrele medicale.