Mila Kunis a venit cu explicații

Mulți dintre admiratorii actriței au rămas cu gura căscată în momentul în care, la scurt timp după izbucnirea războiului, ea a ieșit în față spunând că este ucraineancă și că este mândră de lucrul acesta. În plus Mila Kunis și partenerul ei de viață au strâns donații de peste 7 milioane de dolari pentru cei care au fugit din calea războiului, dintre care ei au donat 4 milioane.

Gestul a fost apreciat de o lume întreagă, dar întrebările legate de faptul că a mințit în ceea ce privește originea sa nu încetat nici ele să apară. Mulți au fost curioși să afle de ce a spus de-a lungul vieții sale faptul că este rusoaică și ea a venit cu explicații. În momentul în care Mila Kunis s-a mutat în SUA, iar oamenii o întrebau de unde vine când le spunea că din Ucraina, cei mai mulți dintre ei nu aveau nici cea mai mică idee unde se afla țara pe hartă, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a preferat să spună că țara sa de origine era Rusia.


”Mi se pare irelevant că vin din Ucraina. Tocmai din acest motiv mereu am spus că sunt rusoaică. Mereu spuneam ”Sunt din Rusia”, iar motivele pentru care făceam asta erau multe. Spre exemplu, unul dintre motive era că, atunci când m-am mutat în SUA şi le spuneam oamenilor că sunt din Ucraina, prima lor întrebare era 'unde e Ucraina?'. Şi trebuia să explic unde e Ucraina pe hartă, iar asta a devenit obositor. Aşa că le-am spus că sunt din Rusia, iar oamenii spuneau că ştiu unde e ţara asta. Aşa că m-am gândit că e perfect, o să le spun tuturor că sunt din Rusia", a declarat Mila Kunis, potrivit Page Six