Pasha Lee a murit ca un erou

Cunoscutul actor și-a pierdut viața într-un mod eroic, nesuportând să vadă cum copiii din jurul lui se sting. Acesta și-a dat jos vesta antiglonț, pentru a-i proteja, dar și-a pus în pericol propria viață, ajungând să fie omorât la doar 33 de ani, împușcat fiind în zona pieptului și a spatelui.

Odată cu izbucnirea războiului din țara lui natată, acesta a decis să lupte alături de cei din orașul Irpin, oraș cu e 60.000 de locuitori. Vestea că Pasha Leea murit a întristat o lume întreagă după ce o cântăreață cunoscută pe numele ei Kamalia a vorbit în mediul online despre modul în care curajosul actor a decedat.

El nici nu a vrut să ia în calcul părăsirea țării sale, când a început războiul, ci s-a înrolat în armată. Kamalia a povestit despre Pasha Lee că a pus viața celor nouă copii mai presus de propria viață și în timp ce niciunul dintre micuți nu a fost rănit, el nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.


„Moderatorul meu Dima a fost rănit grav în stomac și în spate, glonțul i-a trecut prin ambele picioare! El Pasha Lee făceau parte din același batalion. Ambii au fost grav răniți în timpul evacuării oamenilor dintr-o casă incendiată din orașul Irpin. Și-a scos vesta antiglonț ca să protejeze micuții de gloanțele rusești. Toți cei 9 copii au fost salvați! Din păcate, Pasha Lee nu a mai putut fi salvat… Slavă eroilor noștri!”, a scris Kamalia, pe Instagram.