Oligarh rus mort. Bărbatul a fost găsit spânzurat în garajul casei sale/Apropiații spun că nu e o conincidență

Conform The Sun, un prieten de familie a relatat că starea de spirit a lui Mikhail Watford, în vârstă de 66 de ani, ar fi putut fi influențată negativ de războiul din Ucraina.


„Momentul morții sale și al invaziei Ucrainei nu este, cu siguranță, o conincidență”, a declarat sursa.



„A avut o viață atât de frumoasă pentru că te-a cunoscut. Pentru mine povestea ta este una dintre cele mai grozave povești de dragoste. Aceasta este dragostea pentru totdeauna”, a spus o prietenă de familie.


Un alt asociat a spus pentru publicația menționată că decesul afaceristului „ridică semne de întrebare”, după alte morți suspecte ale cetățenilor ruși.


Cine e Mikhail Watford

Născut Mihail Tolstosheya, în anul 1955, în Ucraina, când făcea parte din Uniunea Sovietică, afaceristul a făcut avere din petrol și gaze, înainte de a construi un imperiu imobiliar în Marea Britanie. Bărbatul și-a schimbat numele în Watford când s-a mutat în UK.

Acesta a ajuns pe prima pagină a ziarelor, în 2007, când a dat în judecată două femei de la firma sa de proiectare și dezvoltare imobiliară din Chelsea, High Life Developments, după ce au susținut că le-a făcut avansuri la o petrecere la birou. Atunci, el a declarat că cele două femei l-au defăimat, scrie Daily Mail.