Prognoză meteo în direct, întreruptă de un cățeluș

Anthony Farnell este un meteorolog din Canada ce prezintă vremea la un post de televiziune local. Acesta prezenta vremea pentru Toronto în momentul în care cățelușul său a decis să își facă apariția pe micile ecrane. Patrupedul era în căutare de hrană.

Storm, cățelul vremii, a atras toate privirile telespectatorilor care nu mai erau atenți la prognoza meteo. Meteorologul vorbea despre uraganul Ida în momentul în care pudelul a decis să surprindă publicul cu apariția sa.


Imaginile video, intens distribuite pe internet

În primă fază, prezentatorul a încercat să distragă atenția publicului, însă cățelul a fost hotărât să fie prezent la buletinul meteo și nu a vrut să părăsească platoul. Scenele au fost destul de amuzante deoarece părea că Storm pășește pe nori și prin apă.

„Da, Storm este în clădire, căutând mâncare pe nori pufoși”, a glumit prezentatorul meteo, prezentând informațiile despre vreme.

Buletinul meteo nu a fost întrerupt, dimpotrivă a continuat cu participarea lui Storm, iar telespectatorii au fost și mai interesați de a privi cum pudelul se plimbă pe ecran. Imaginile video cu Storm au fost distrubuite masiv pe rețelele de socializare.