"Nu va speriati, nu este un mic dejun dintr-un penitenciar, ci dintr-un spital de stat din Capitala Romaniei! (...) Cand vezi continutul, sincer, iti trece pofta (foamea)... dar iata: 3 biscuiti (populari) + 1/2 feliuta de parizer peste care sta suparata o bucatica dintr-o sectiune de castravete (~3 cm) + margarina + marmelada", spune pacienta, care adauga ca "realmente e mai scumpa caserola decat continutul. Aport caloric? Ce mofturi am!"
Pacienta care a primit la micul dejun in spital parizer si margarina are un mesaj si pentru ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si deputatul PSD Florin Iordache: "Hai, Florin Iordache, ti-l ofer cu drag, caci numai astfel poti vedea care-i diferenta dintre spitalul privat si cel de stat. Atat au dreptul sa primeasca oamenii care au contribuit la CASS 43 de ani si care, prin imprejurari nedorite au ajuns sa aiba nevoie de servicii medicale! Doamna Sorina Pintea, dumneavoastra va ofer chifla de 40 de grame, de care nu ma pot atinge, citindu-i eticheta!"
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Masa primita de o pacienta, la un spital din Bucuresti: o jumatate de felie de parizer, un sfert de castravete, trei biscuiti si margarina.