Spotul denunta eforturile de obstructionare depuse de congresmenii democrati si critica presa, dar afirma ca "planul presedintelui Trump functioneaza" si evoca, in special, crearea de locuri de munca – somajul are la cel mai scazut nivel din ultimii 16 ani -, ascensiunea Wall Street – indicele Dow Jones a depasit, pentru prima data, pragul de 20.000 de puncte si continua sa creasca -, dar si puterea militara a Statelor Unite.
Candidat pentru 2020 din ziua investirii “Inamicii presedintelui nu vor sa reuseasca, insa americanii spun ‘Lasati presedintele sa isi faca treaba’”, conchide mesajul publicitar, potrivit News.ro.

Trump a facut demersurile oficiale pentru a candida la scrutinul din noiembrie 2020 inca din ziua investirii sale, 20 ianuarie – o practica neobisnuita. Predecesorii sai la Casa Alba au asteptat, de obicei, doi ani inainte de a-si depune candidatura pentru al doilea mandat.

De la inceputul anului, echipa sa de campanie a strans peste 12 milioane de dolari. "Aceasta noua campanie publicitara se adreseaza poporului american si clarifica lucrurile, amintindu-le ca presedintele Donald Trump nu va inceta sa se lupte pentru ei si nu va lasa pe nimeni sa se interpuna in calea succesului lor", a explicat Michael Glassner, directorul echipei de campanie in vederea realegerii omului de afaceri.