Sticla de bere, care este fabricată în Ucraina, are pe etichetă o imagine cu Vladimir Putin stând pe un tron deasupra unui râu de sânge, cu o bombă într-o mână, scrie stirileprotv.ro.

Randy Barnett, directorul general al companiei de bere Ornery, a comandat 3.000 de cutii pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru ucraineni.


Berea ”Putin este un nemernic” poate fi comandată online

Berea poate fi comandată de pe site-ul companiei din Lviv.


„Evident că nu este o caricatură foarte măgulitoare a lui Putin și există puține detalii despre toate atrocitățile și tot ceea ce a făcut el de-a lungul anilor. Toată lumea iubește asta! Evident, întreaga lume se unește în jurul Ucrainei și comunitatea de bere este o comunitate mare, ei vor să caute mereu să ajute, suntem un grup foarte caritabil”, a spus el, potrivit ladbible.com.


Pravada Brewery a ajuns pentru prima dată în atenția internațională la începutul acestui an, după ce și-a mutat producția de bere pentru a crea cocktailuri Molotov pentru ucraineni. De atunci, compania cu sediul în Lviv a inspirat și alte fabrici de bere din întreaga lume să furnizeze beri pentru a strânge bani pentru proiectul de ameliorare a crizei.