A făcut peste 1.000 de ore de condus în 30 de ani și tot nu a obținut permisul

Isabelle Stedman este din Bedfordshire și a început să facă ore practice pentru condus pe când avea 17 ani. De atunci, se tot chinuie să își obțină carnetul de conducere. Toate lecțiile practice făcute până acum au costat-o pe femeie peste 10.000 de lire sterline, dar chiar și asa, încă nu a reușit să susțină examenul practic.

“Am învățat 30 de ani, dar chiar și așa când urc într-o mașină simt că nu am mai urcat niciodată în una și este terifiant”, a declarat femeia, potrivit Lad Bible.

“Sunt atât de copleșită, încât creierul meu se oprește și îmi pierd cunoștința pentru câteva secunde. Iar sensurile giratorii sunt cele mai dificile. Când îmi revin suntem pe marginea drumului, deoarece instructorul este nevoit să preia volanul”, a mai spus Isabelle.


Cea mai arzătoare dorință a femeii

Femeia a declarat că își dorește nespus de mult să obțină carnetul de conducere, “ca să îmi pot duce fiica la universitate, să îmi vizitez mai ușor familia, dar este atât de traumatizant, încât nu cred că voi reuși vreodată”.

Totuși, Isabelle este foarte dezamăgită pentru că după atâta efort și atâta amar de vreme nu a reușit să susțină un examen. “Probabil ambii mei copii îl vor lua înaintea mea”, a adăugat ea.

Femeia a mai spus că după ultima dată când a picat examenul a plâns foarte mult și a avut nevoie să doarmă câteva ore bune pentru a-și reveni, deoarece era extenuată.