În Cartea Recordurilor pentru cea mai mare gură

Samantha Ramsdell, în vârstă de 30 de ani, trăiește în Connecticut. Pe canalul său de TikTok, femeia cântă și interpretează diverse roluri amuzante. Cel mai mult ce le-a atras atenția internauților a fost dimensiunea gurii sale.

Samantha susține că are ”cea mai mare gură din lume”, iar această trăsătură a i-a adus faima pe rețelele sociale. Femeia a făcut furori în mediul virtual și câștigă aproximativ 15.000 de euro de pe urma unui clip postat.

Aceasta a acumulat peste 1.7 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, după ce a postat un filmuleț în care le arată fanilor cât de multă mâncare poate să bage în gură. Ba mai mult, le-a arătat internauților cum reușește să mănânce imediat o porție întreagă de cartofi prăjiți.


Ce dimensiuni are gura Samanthei

Această trăsătură este un fenomen mai puțin obișnuit. Gura femeii se mărește atuncă când aceasta râde. În această ipostază, gura ei ajunge la dimensiunea de peste 10 centimetri.

Acuma Samantha este mândră de această trăsătură neobișnuită, însă în copilărie, femeia a suferit mult din cauza dimensiunilor generoase ale gurii sale.

„Este superputerea mea. Este lucrul care mă face unică şi specială.Toţi oamenii ar trebui să aprecieze ceea ce îi face diferiţi”, a precizat Samantha.”

Samantha visează la propriul ei spectacol, cu ajutorul umorului său, a inteligenţei şi a calităţilor vocale de cântăreaţă.