Persoane înconjurate de un grup de rechini

Mai mulți americani făceau plajă în Florida, iar într-un moment s-au trezit înconjurați de un grup de rechini-ciocan. Aceștia au început să țipe de frică. Alți martori au început să râdă copios când au văzut cum rechinii dădeau ture în jurul lor. Întreg momentul a fost filmat de Jacqueline Lesso din Alabama, care se afla pe o barcă împreună cu prietenii ei.

În filmarea video se văd și două femei care stau așezate pe o saltea gonflabilă și sunt foarte relaxate în prezența rechinilor, în timp ce prietena lor, vizibil disperată, strigă „Taci!“ în momentul în care rechinii se aflau chiar sub ea, potrivit USA Today.


Nu au atacat nicio persoană

„Niciunul dintre rechini nu a fost agresiv, iar țipetele au fost mai mult de emoție decât de spaimă. O lecție învățată pentru a-ți păstra calmul și a rămâne calm“, a spus Lesso.

Este bine cunoscut faptul că rechinii-ciocan trăiesc în apele puțin adânci ale coastei atlantice din Florida și aceștia nu obișnuiesc să atace oamenii. Clipul video a făcut furori pe rețelele de socializare, stârning reacții diverse și zeci de mii de vizualizări.