Cea mai bună zodie în iubire!

Dacă este vorba despre iubire, atunci nativii Săgetători sunt experți în acest domeniu. Această zodie știe cum să își cucerească zilnic partenerul, să mențină flacăra iubirii în relație și să facă relația să fie tot mai puternică. Nativii Săgetători știu exact ce particularități caută în partenerul său și nu își pierd timpul cu persoane care nu sunt așa cum își doresc. Toată energia lor este îndreptată spre a-și cuceri potențialul partener și vor face tot posibilul ca persoana din fața lor să simtă la fel.

Nativii Săgetător sunt o fire aventuroasă, iar curiozitatea acestora îi determină să opteze pentru o relație cu de toate. Nu iubesc monotonia în cuplu și mereu au cele mai originale și diverse idei pentru a se cunoaște din toate unghiurile. O astfel de abordare îi atrage pe potențialii parteneri și înțeleg că viața lângă un Săgetător nu va fi tristă deloc. Săgetătorii sunt energici, cu multă poftă de viață, optimiști și spontani. Cu aceste calități cei din zodia Săgetător reușesc să își ademenească partenerul, iar doza se mărește cu fiecare zi tot mai mult.

Săgetătorii sunt foarte atenți la detalii, la plăceri, mici surprize, cadouri, cuvinte calde și gesturi fine care îi fac pe parteneri să se simtă din ce în ce mai iubiți și mai ocrotiți de persoana de lângă ei. Este o fire extrem de romantică și mereu caută să își suprindă partenerul, să îi mulțumească pentru prezența lui și pentru grijă. Nu are nevoie de cadouri scumpe, vacanțe luxoase sau orice altceva de mare preț, deoarece Săgetătorul știe să transforme și dintr-un lucru mărunt o amintire de milioane.

Săgetătorii au o gândire foarte matură și iubesc să își croiască planuri de viitor pe care le discută cu partenerul său. Iubește comunicarea efcientă și deschisă pentru că astfel rezolvă toate neînțelegerile adunate în cuplu. Cu toate că Săgetătorul nu este o fire care adună supărările, acesta iubește să comunice pentru a le rezolva pe loc, cât mai rapid posibil.

Nativii Săgetător sunt extrem de ambițioși atunci când vine vorba de scopurile propuse. Fiind un semn de foc, nativii Săgetător pun accentul pe educație și își doresc un partener sofisticat și inteligent. Pentru ei iubirea nu este doar un sentiment, este un mod de a trăi. Din această cauză, este posibil să se aleagă cu inima frântă în urma unor relații, deoarece pune prea mult suflet, iubește prea mult și se dedică total unei relații. Pentru Săgetători nu există cale de mijloc. Ei se atârnă foarte serios față de o relație și se comportă matur cu partenerul pe care și l-au ales.