Vedeta care ar putea participa la Survivor România sezonul 3. Bursucu' a spus la Kanal D că e în cărți

Este vorba despre Doinița Oancea. Actrița a fost prezentă joi în emisiunea „Teo Show”, unde a vorbit despre prietenia ei cu Majda Aboulumosha, fostă concurentă „Survivor” sezonul doi, dar și despre posibilitatea de a fi parte a proiectului de la Kanal D.

Bursucu' i-a transmis acesteia că producătorii s-au gândit la ea pentru cel de-al treilea sezon. În replică, Doinița s-a fâstăcit și nu a dat un răspuns hotărât, dar a afirmat că marea ei teamă sunt șobolanii, mulți la număr în jungla din Republica Dominicană. Vedeta are o fobie, motiv pentru care cel mai probabil va refuza oferta celor de la Kanal D.


„Hai să nu dezvoltăm. O să fac și aia, și aia. Dar numai gândul că o să întâlnesc o chestie din aia gri cu coadă, e gata. Nici nu vreau să îi spun numele”, a povestit Doinița Oancea în cadrul emisiunii de zi.

„Probabil ceva din copilărie… M-oi fi întâlnit cu unul. O dată eram pe Moșilor, am văzut o viețuitoare, am tras de volan și am țipat”, a argumentat ea.



Majda, declarații după eliminare

Majda Aboulumosha a fost eliminată în martie de la „Survivor”, după ce Jador, care a ieșit favoritul publicului pentru a patra oară consecutiv, a votat-o spre eliminare. A fost pentru a doua oară când actrița a fost nominalizată și, de această dată, sorții n-au mai fost de partea ei, mulatra părăsind astfel competiția.


„Simt o eliberare, număr secundele până când voi urca în avion și voi reveni în țară. Mi s-a dat telefonul înapoi, primul mesaj era de la fetița mea, Jaqueline, care mi-a scris: «mami, nu mai pot de dorul tău!» Am o satifacție mare pentru că oamenii au crezut în mine, am găsit multe mesaje de încurajare. Oamenii au văzut în mine o luptătoare. Am dormit cu șobolanii, dădeam la o parte șerpii cu mâna. Este o competiție foare dură, nu mă așteptam să fie atât de greu”, declara ea, direct din Republica Dominicană, la emisiunea la „Teo Show”.