Survivor: Quizz game intens în ediția de joi, 10 iunie. Sebastian Chitoșcă s-a înfuriat

După ce Războinicii au câștigat în fața Faimoșilor primul joc de recompensă al săptămânii, ambele tabere au participat la un quizz game fabulos, propus de echipa Kanal D cu scopul ca telespectatorii să-și cunoască mai bine favoriții. Amuzant a fost, dar și stresant, deoarece participanții au fost nevoiți fie să răspundă după cum consideră, neluând în calcul varinata dată de prieten, de acasă, fie să încerce să intre în mintea lui și să iasă învingători din luptă.

Cert este că trebuia ori să te înarmezi cu răbdare ori cu tact. Sebastian Chitoșcă s-a dovedit a nu avea niciuna dintre aceste calități pe parcursul jocului, cel mai probabil din lipsa hranei sau a nerăbdării de a câștiga.


Fotbalistul s-a înfuriat

Fotbalistul l-a avut ca partener pe Andrei, iar întrebarea primită de aceștia a fost: „Ce alegi dintre alb sau negru?”. Faimosul a ales negru, completând că „de câte ori m-am văzut cu el, am fost mai mult îmbrăcat în negru. Nu am vorbit niciodată despre culoarea preferată, dar sper să zică negru!”.

Nu a fost pe aceeași lungime de undă cu amicul său, care a dat varianta opusă, alb, adăugând: „alb, power of good (n.r. puterea binelui), sigur!”. În acel moment, fotbalistul a luat foc. S-a fâstâcit la pupitru, s-a întors cu spatele, a făcut câțiva pași în afara cadrului, apoi a zis nervos: „Mă lucrează, mă! Face manevră! M-a carotat!”.