Postarea vedetei este însoțită și de respectiva știre care a fost distribuită masiv pe rețelele sociale, adunând nenumărate reacții negative. Aceasta a specificat că a primit informația, aflată pe un site de fake news, care avea titlul: „Impact mortal - Carmen Tănase a decedat astăzi într-un accident rutier. Un autobuz a lovit mașina actriței”

„Am primit azi aceasta mizerie! Sper ca este doar un cretinism al zilelor noastre nebune si nu 'altceva'!”, este mesajul pe care l-a publicat pe contul său de Facebook.


Carmen Tănase: „Tehnologia mi-a distrus viața”

La începutul anului actriţa a mărturisit, în cadrul unui interviu la Antena3, că tehnologia i-a distrus pur și simplu viața, explicând lucrurile pe care le face cu o mai mare dificultate decât în anii anteriori.

„Tehnologia mi-a distrus viaţa. Sunt unele lucruri mult mai greu de făcut decât înainte. Spre exemplu, să sun la o companie de cablu este un chin pentru mine. Apasă tasta 1, tasta 3, un robot care nu te ajută şi apoi ajungi la un operator care vorbeşte, de multe ori, o romgleză stricată.

Eu am rămas cu Facebook-ul, dar sunt lucruri pe care eu nu aş fi vrut să le aflu despre anumite persoane. Sigur, e bine că poţi afla ceva despre orice la un click distanţă. Dar ideea este să poţi discerne între ce este real şi ce este fake news”, a mai spus vedeta.