• Biroul viitorului, un mediu sigur pentru angajați
  • Starea de bine la locul de muncă a devenit mai importantă ca oricând în ultimii ani. Metoda hibridă, parțial de acasă, parțial de la birou, a devenit tot mai populară. Asta pentru că biroul a rămas locul în care angajații dau cel mai bun randament. Pentru ca ei să-și poată desfășura activitatea fără griji, organizațiile trebuie să țină cont de nevoile lor, atât fizice, cât și emoționale. Un bun exemplu în acest sens este reprezentat de regândirea spațiilor de lucru, în scopul de a combate temerile oamenilor legate de riscurile sanitare.

    Liviu Tudor, fondator și președinte al Genesis Property, a căutat și găsit o soluție. A dezvoltat, alături de experți în sănătate, tehnologie, arhitectură, construcții, inginerie și facility management, IMMUNE Building Standard™, o certificare cu o rețea extinsă de tehnologii și dispozitive, echipamente specializate, facilități noi, dar și personal dedicat, ce răspund nevoii angajaților de a-și desfășura activitatea într-un mediu în care sănătatea le este protejată.


  • Spațiile de co-working și co-living, tot mai importante pentru angajați
  • Investițiile Genesis Property nu s-au oprit aici. Compania a început transformarea parcului de birouri Novo Park, situat în nordul Bucureștiului, în YUNITY Park. Este un concept de real estate inovator, cu avantaje pe termen lung, centrate pe tendințele de lucru și de viață urbană ale viitorului. Proiectul va fi finalizat la începutul anului 2023, cu o investiție totală de 50 de milioane de euro. Toate cele șapte clădiri din interiorul său, cu o suprafață închiriabilă de 75.000 de metri pătrați, în care intră zonele de co-working, co-living și food hall, sunt deja încadrate în clasa A de eficiență energetică, au certificarea BREEAM – Very Good și vor obține IMMUNE Building Standard™ - Rezilient, 5 stele din 5.

    YUNITY Park este conceput ca un campus dezvoltat în extensia biroului, ce va oferi suport complet pentru noul stil de viață, atât în perioada petrecută la birou, cât și în timpul liber. Spațiile de co-working, zonele de relaxare, cele de divertisment și spațiile verzi sunt inter-conectate. Parcarea exterioară va fi transformată într-o zonă verde, cu o suprafață totală de 7.500 de metri pătrați și va avea trei puncte principale de atracție: o pădure urbană de 1.000 de metri pătrați, un amfiteatru modern, cu o capacitate de 220 de locuri doar în gradene și o terasă exterioară care va deservi un food hall de 4.000 de metri pătrați.


  • Accent pe inovație și tehnologie pentru atragerea de tinere talente
  • Accentul pe inovație și tehnologie va avea un impact puternic și în strategia de employer branding a organizațiilor. Angajații valoroși, tinerele talente, freelancerii vor căuta aceste tipuri de facilități prezentate mai sus. Este o abordare holistică prin care companiile le vor pune la dispoziție facilități culturale, tehnologice și fizice care îi vor determina să vină cu plăcere la birou. Experiențele angajaților și percepția lor despre angajator va fi factorul principal ce va influența interacțiunea dintre cele două părți.

    Toate aceste trei tipuri de investiții smart vor asigura sustenabilitatea și succesul afacerilor viitorului. Prin axarea pe nevoile oamenilor, organizațiile vor avea un impact pozitiv și asupra relațiilor cu clienții, ceea ce va aduce plusvaloare.