Pentru că prezentările au fost făcute, iar blonda s-a lăsat convinsă că merită să încerce anumite intervenții estetice, Bianca Drăgușanu a anunțat că se va opera în perioada imediat următoare. Acum, diva este la stadiul de informare despre ce semnifică modificările pe care vrea să le facă.

„Pentru că nu mi-am mai pus acid hialuronic în buze de 8 luni și nici botox de 1 an, cred că e timpul să fac niște schimbări. Aș încerca și o rinoplastie, să îmi fac nasul puțin mai ascuțit, mai în vânt, așa. Poate și o schimbare a implanturilor mamare, să vedem. Sunt gata să încerce niște tratamente noi faciale”, a menționat Bianca pe Instagram.



Diva a declarat încă de la începutul ei în showbiz că și-a permis niște modificări fizice pe care nu le regretă. Bianca Drăgușanu a bifat o operație de implant mamar, implant fesier, înlăturarea alunițelor de pe față și corp, operație de blefaroplastie pentru excesul de pleoape lăsat, injecții cu botox și acid hialuronic, liposucție, fațete dentare, dar și o rinoplastie în trecut.