Chic, comode și ușor de asortat la ținutele de primăvară: lista Deichmann bifează cu succes toate aceste caracteristici. Shopping plăcut!

Culoarea este protagonista noului sezon, așa că e timpul să îndrăznești - albastrul electric, galben lime și roz sunt vedetele street style-ului. Designerii au găsit reinterpretări ale modelelor clasice de care să ne îndrăgostim.

  • Ballerinas - de câteva sezoane se află în topul celor mai dorite modele de pantofi și le vedem stilizate în numeroase ținute: de la costume la pantaloni de piele și rochii feminine. Alege un model clasic, minimalist, în culori neutre și o pereche mai extravagantă, cu baretă și toc pătrat. Promitem că vor arăta minunat alături de orice ținută în această primăvară.


  • Kittlen heels – pantofi cu baretă pe gleznă, toc midi și vârf ascuțit, mai exact slingbacks. Sunt o piesă esențială anul acesta deoarece se potrivesc atât la ținutele casual (jeans), cât și la cele elegante. Noi am găsit la Deichmann atât variante neutre, cât și în culori puternice.


  • Loafers - de departe cea mai fierbinte tendință a momentului, purtată cu șosete groase, până la gleznă. Nu te grăbi să îți cheltuiești toate economiile pe o singură pereche. La Deichmann găsești cele mai căutate modele la prețuri bune. Nouă ne plac cei austeri, negri, ușor de stilizat la fuste, rochii, shorts și nu numai.


  • Saboți - denumiți și clog, aceștia se află la granița dintre papucii de casă și șlapii pentru plajă. Este o tendință care a inundat feed-urile de Instagram ale influencerilor și vedetelor. Dincolo de comoditatea absolută, sunt perfecți pentru a oferi un aer cool unor ținute aparent banale. Poartă-i cu jeans și rochii mini. Dacă ai nevoie de mai multă inspirație, aruncă o privire la look-urile de la Milano Fashion Week din februarie. Best buy: cei din suede sau fetru cu curea metalică.

  • Descoperă mai multe variante ale modelelor propuse în noile colecții DEICHMANN – le găsești în magazinele din țară și online, pe deichmann.com