Restul echipelor din campionat se plang ca nu pot tine pasul financiar cu "axa" Brasov-Rm. Valcea.

Oltchim RM. Valcea a mai primit o lovitura de la marea rivala, Rulmentul Brasov, dupa infrangerea suferita in campionat: cel mai bun pivot din lume, Ionela Galca, a decis sa paraseasca din vara formatia din Zavoi pentru a trece sub Poalele Tampei! De altfel, Ionela Galca - alaturi, se spune, de alte noua jucatoare foarte importante ale echipei! - se afla la final de contract cu Oltchim, asa ca gestul sau nu reprezinta o "tradare", jucatoarea alegand, pur si simplu, oferta cea mai buna pentru cariera sa.

Transferul a fost confirmat si de Constantin Roibu, finantatorul Oltchimului, care a acuzat-o pe Mariana Tarca, antrenoarea Rulmentului, ca a reusit "sa o suceasca de cap" pe handbalista pentru a o lua la Brasov. "Pe Galca au aiurit-o de cap si au luat-o. De unde stie Mariana Tarca de Ionela ca pleaca de la Valcea, daca nu se baga la noi in echipa?", a intrebat Roibu.

Presedintele clubului de handbal Tomis Constanta, Gheorghe Slabu, spune ca a dorit si el sa o transfere pe Galca, dar nu a avut nici o sansa din cauza sumelor mari vehiculate.