Liderii echipei nationale au fost integralisti in unul dintre cele mai frumoase meciuri ale rundei in Italia. Suporterii Fiorentinei au aplaudat la scena deschisa revenirea lui Mutu, care nu a putut face minuni insa in fata unei echipe pe care el insusi a comparat-o cu Juventus din urma cu doi ani.

“Nu aveam cum sa fiu suta la suta refacut dupa accidentare, insa vreau sa le transmit tuturor fanilor ca aceasta este a doua infrangere dupa noua luni. Am jucat contra uneia dintre cele mai puternice formatii din lume. Seamana cu Juventus din urma cu doi-trei ani, dar este mult mai puternica”, a declarat la finalul meciului Mutu.

De partea cealalta, Cristi Chivu, care a inceput partida ca fundas, iar dupa un sfert de ora a fost trecut in linia mediana, a afirmat ca Inter poate deveni una dintre cele mai puternice formatii din lume, iar Adrian Mutu este unul dintre cei mai buni jucatori mondiali: “Atunci cand ne concentram suntem invincibili. Suntem aproape de al doilea titlu, insa e drum lung pana acolo. Avem atacanti de mare clasa, insa Mutu este mai bun decat ei”.

Adrian Mutu, este de parere ca Romania pleaca cu sansa a patra in grupa C de la Euro 2008, insa isi va juca sansa pana la sfarsit.

“Ne vom juca sansa. Mai rau de atat nu se putea. Va fi o grupa de foc, insa fiecare echipa va avea o misiune grea. Trebuie sa facem un mic miracol, dar vom evolua fara presiune. Daca vom trece de grupa vom castiga titlul european”, a declarat “Briliantul”.