“Minunea blonda” din Banie este de parere ca, in meciul cu Bulgaria, Mutu ar fi marcat la una din ocaziile pe care le-au avut Nicolita sau Niculae.

-Cum vi s-a parut jocul nationalei cu Bulgaria?

-A fost un meci care nu a contat prea mult, tinand cont de faptul ca eram calificati. Totusi, am practicat un joc foarte bun la Sofia. Am avut o multime de ocazii, insa nu le-am fructificat cum trebuie. Parerea mea este ca nu ar trebui sa fim suparati.

I-a lipsit Mutu echipei nationale?

Mutu a devenit un jucator determinant pentru noi. S-a vazut ca a lipsit. Cu siguranta, ar fi marcat macar in una dintre ocaziile pe care le-au ratat Banel Nicolita sau Daniel Niculae. Urmeaza jocul cu Albania...

Nu este un meci usor, sa stiti. Nu trebuie sa judecam jocul Albaniei dupa meciul pe care l-au pierdut cu Belarus. Ar trebui sa invingem pentru a nu pierde primul loc in grupa. Eu sunt optimist, insa, si le sugerez albanezilor sa joace, miercuri, 1 solist la pariuri.

Este foarte posibil ca Eugen Trica sa fie titular...Decizia mai poate fi schimbata pana atunci. Mai sunt vreo doua zile. ii urez bafta daca va fi titular. A demonstrat ca este un jucator valoros si cred ca l-ar putea inlocui cu succes pe Mutu.