Badoi s-a inteles mult mai bine cu Nicolita decat polonezul Golanski, majoritatea actiunilor periculoase ale Stelei venind din partea dreapta.

Nici Victoras Iacob n-a inceput rau, dar s-a taiat repede. Minutul 13 insa a fost cu ghinion pentru romani. Slavia a reusit sa inscrie primul gol din istorie, in Champion League, prin Senkerik. Cehul a profitat de o eroare colectiva a defensivei militarilor, cea mai mare vina fiind a lui Petre Marin.

Nici dupa acest gol Slavia nu parea, insa, o echipa de speriat, mai ales ca executiile tehnice ale praghezilor produceau mai mult zambete decat panica. increderea stelistilor s-a concretizat prin deja obisnuitul marcator Goian, tot dupa o faza fixa.

Era minutul 33, iar echipa lui Gheorghe Hagi parea ca a pus definitiv stapanire pe joc. De ce sa te multumesti cu un egal, cand poti obtine victoria? Dar socoteala de la pauza nu se potriveste cu cea din repriza a doua.

Cand jocul mergea bine, “Regele” a facut doua schimbari greu de inteles, intrarile lui Croitoru si Surdu neaducand nici un plus. Lovitura de teatru pe arena din Praga a dat-o tunisianul aflat in proprietatea lui Inter Milano, Belaid, care a finalizat din careu o superba actiune de contraatac. Forcingul de final al gruparii din Ghencea, n-a mai schimbat nimic pe tabela.

Hagi a ascultat de Gigi Becali

Patronul Stelei era fericit inaintea partidei de la Praga si a spus ca Gheorghe Hagi i-a urmat sfaturile tactice. Gigi Becali a spus ca s-a inteles cu nasul sau dupa doua ore de discutii.

”Au fost nori, acum este senin la Steaua. Aseara(n.r.-marti) eram si eu suparat, nu vorbisem deloc cu Hagi, doar ne salutasem. Astazi (n.r. - ieri) am stat vreo doua ore impreuna si comunicarea pe care am avut-o m-a incantat si sunt foarte bucuros. Daca nu exista comunicare nu exista nici comuniune. Eu asta am vrut: Badoi sa fie titular si sa nu joace Zaharia. Doleanta mea s-a implinit” a declarat Becali.

Cand vine vorba de primele jucatorilor, calculele lui Becali sunt foarte complicate. “Le-am spus ca prima e de 20.000, dar sa tina cont ca acest meci este unul de calificare. Iar o calificare mai departe inseamna inca 50-60.000 in plus pentru ca le transform salariile din dolari in euro. Plus 100.000 prima de calificare. De meciul asta depind vreo 200.000 de euro, bani la ei in buzunar”.