"In proportie de 90 la suta, Florin Cioroianu va fi noul antrenor al stiintei, pentru urmatorul an. Bineinteles cu conditia sa accepte si el acest contract. Ar fi pacat sa nu-i dam o sansa, dupa ce a demonstrat din momentul in care a luat echipa ca stie sa aseze echipa in teren, stie ce sa ceara jucatorilor, a obtinut cinci victorii clare si probabil va mai reusi cel putin una in ultimele doua jocuri. imi este greu sa nu ii dau o sansa. Chiar a facut schimbari majore in echipa, nu a continuat pe aceeasi linie a lui Stoica, abordeaza fiecare joc in functie de adversar. Este prima data dupa foarte multi ani cand echipa joaca atat de ofensiv, cu 3 atacanti. Nu ma asteptam sa aiba atatea cunostinte, m-a surprins placut in aceste jocuri. il astept sa semneze contractul", a spus Mititelu.

Adrian Mititelu a precizat ca are o slabiciune pentru italianul Nicolo Napoli, antrenor pentru trei etape la Craiova in sezonul 2003/2004. "Cred ca Universitatea a fost blestemata dupa ce i-a facut acestui antrenor. A fost pur si simplu batjocorit. As vrea sa indrept cumva acea greseala. Dar cand este el liber, noi avem antrenor, iar cand noi avem nevoie, el este sub contract", a adaugat patronul Universitatii Craiova.

Napoli antreneaza in prezent in Serie C2 in Italia. in cele trei meciuri, in care Napoli a stat pe banca tehnica a Craiovei, echipa a reusit un rezultat de egalitate cu Otelul Galati si a pierdut la Bacau si Bistrita.