A gasit rapid o solutie pentru prima din ele: "Cum nu am avut gaz toata sapta mina, am vorbit cu un padurar sa-mi dea lemne sa facem focul la stadion. Ei, oricum, vor sa prinda cucul care traieste in padure si, daca taie copacii, au sansa sa-l prinda, iar noi vom avea lemne pentru a incalzi apa. Ce altceva sa facem?", se intreba Popa.

Pentru cea de-a doua problema solutia este mai greu de gasit. In tur, in Banie, Iasiul a reusit sa paraseasca arena craiovenilor cu un punct in brate, declansind in acel moment un adevarat scandal.

"S-au purtat foarte urit, ne-au batut si pe noi si pe arbitri, nu stiu ce s-a intimplat atit de grav sa reactioneze asa. Eu inca sint marcat, fiindca Universitatea este un nume mare in fotbalul romanesc, si nu mi-as fi imaginat ca se poate ajunge atit de departe", a afirmat Popa, care considera ca toate actiunile de genul acesta ale conducatorilor de cluburi au in subsidiar alte motive: "Doar la noi in Romania am vazut ca se practica lovirea arbitrilor. Este o tehnica golaneasca pe care nu am vazut-o la Badea de la Dinamo, la Ion Alexandrescu de la Steaua, la Marius Stan, la Jean Padureanu, ci numai la conducatorii tineri, care abia au intrat in fotbal".

Popa a mai adaugat ca nu are de gind sa se razbune. "Toata lumea e suparata dupa acele evenimente, suporterii, jucatorii, conducerea, probabil ca nu o sa-I asteptam cu flori, dar nici nu o sa-i omorim", a conchis tehnicianul iesenilor.