Febra transferurilor din ianuarie a cuprins, in primul rind, echipa care anul trecut a stralucit cel mai tare in Europa. Numai ca Dica, cel mai de pret giuvaier al Stelei, tinde sa faca inconjurul lumii in mai putin de 80 de zile. Ultimul posibil transfer al lui Dicanho e, potrivit unora, la Chelsea. Decarul este mutat la diverse echipe, nefiind exclus sa ramina in Ghencea, dupa modelul Radoi.

Dupa Radoi, a venit rindul unui alt jucator al Stelei sa fie cerut la export cu asiduitate. Dica este dorit in cele mai puternice campionate din lume. El ar vrea in Spania, Franta e aici, mai aproape, dar si perfidul Albion il trage de-o mineca, in timp ce Italia l-a apucat de cealalta.

Totul ar putea fi insa un alt bluf marca Steaua, o manevra prin care pretul unui jucator sa fie umflat artificial, asa cum s-a intimplat si in cazul lui Mirel Radoi, trecut pe la toate echipele de top din Europa. Numai ca omul care te-a ajutat atit de mult in Liga Campionilor, marcind patru goluri de generic, parca nu merita asta.

Iulie 2005. In Anglia circula zvonul ca Viera pleca de la Arsenal la Juventus Torino. Imediat apare in presa rom