La trei saptamani dupa meciul cu Bulgaria, semnele de intrebare in legatura cu presupusa agresiune a lui Mutu asupra ospatarului Gheorghe Grosu se inmultesc. Dupa o perioada in care s-a temut sa iasa in fata, chelnerul este acum decis sa apeleze la instanta de judecata.

Jurnalul National: Concret, ce ti-a facut Mutu?

Gheorghe Grosu: In afara de faptul ca m-a batut cu o bara infasurata intr-un prosop, pe care o avea pregatita - probabil bara de prosoape de la baie -, m-a injurat de familie si a jignit tot neamul macedonesc. A dat ca o fiara! Il rugam sa nu mai dea, dar el tot dadea. A vrut sa ma loveasca si cu o veioza, dar l-a oprit Cosmin Contra la timp. Eu m-am dus la el fara teama, crezand ca este un sportiv, dar m-am lamurit ca e un huligan!

Pe Piturca, Dragomir, Tamas, Contra si Marica de ce vrei sa-i dai in judecata?

Pe Dumitru Dragomir, pentru ca m-a facut bulangiu. Iar pe ceilalti, pentru ca m-au facut mincinos. Desi l-au vazut pe Mutu baut si pe mine batut, au afirmat tot timpul ca nu este adevarat.
"Am fost amenintat sa nu fac valuri"

S-a auzit ca ai fi fost amenintat daca faci publica povestea. Este adevarat?

A doua zi, cand am vrut sa ma duc la medicina legala, am fost avertizat sa stau in banca mea daca vreau sa mai am familie. I-am trimis pe-ai mei din tara si acum sunt singur si pot sa ma lupt. Apoi m-au sfatuit sa nu ma duc nici la serviciu zilele urmatoare, pentru ca s-ar fi vazut ca eram batut. Din cauza asta mi-am pierdut si slujba.

Acum iti este teama? Te-a mai amenintat cineva?

Nu m-a mai amenintat nimeni. Am fost sub nasul lor multa vreme si n-am avut nevoie de nimeni, decat de bunul Dumnezeu, care mi-a dat incredere in mine.