Cu trei etape inainte de final, Dinamo se afla pe locul patru in clasament, la patru puncte distanta de locul doi, ocupat de Rapid.

In ce se poate traduce situatia ros-albilor la ora actuala? Dupa ce sansele la castigarea titlului au fost compromise, "cainii" se afla la un pas de a rata calificarea intr-o cupa europeana, ceea ce ar completa un sezon dezastruos pentru trupa din Soseaua Stefan cel Mare. Acesta pare a fi un deznodamant logic daca ne aducem aminte ca si ultima formatie la care Ioan Becali a ocupat functia de presedinte pentru o perioada, si anume Rapidul, a ramas si ea pe dinafara competitiilor europene la capatul domniei lui Giovani.

"Tragedia" ratarii Cupei UEFA nu s-a mai intamplat in "Groapa" din sezonul 1998-1999, atunci cand bucurestenii au terminat editia 1997-1998 a Diviziei A pe locul sase, iar drumul lor in Cupa Romaniei s-a oprit in semifinale. Echipa de atunci a fost condusa de pe banca de Viorel Hizo intre etapele 1 si 28, dupa care Cornel Dinu a coborat in iarba, fara insa a reusi sa salveze ceva.