Succesele categorice din toamna anului trecut, cand Steaua lui Protasov invingea cu 4-0 pe Lens si cu 3-0 pe Halmstadt, i-au impins de fiecare data pe fanii "militarilor" sa ia cu asalt cea mai mare arena de fotbal din tara. Chiar daca au fost incurajati mereu de un stadion arhiplin, ros-albastrii nu au reusit insa pana acum sa le ofere suporterilor prilejul de a sarbatori marcarea vreunui gol.

Dupa primele doua partide, cele cu Heerenveen si Betis, Olaroiu s-a confruntat pentru prima oara cu reactia ostila a tribunei, neobisnuita cu sterilitatea echipei favorite. S-a vorbit despre avantajul tribunelor apropiate de teren din Ghencea, s-a apelat chiar la sfintirea stadionului National, iar Oli isi lipise eticheta de antrenor defensiv.

Victoria categorica de la Sevilla a potolit insa setea de goluri a fanilor si i-a reactivat capitalul de incredere lui Olaroiu. Dubla cu Rapid a fost tratata de fani de pe alte pozitii, iar dupa 1-1 in tur pe Giulesti, stelistii se rugau ca Oli sa fie intr-adevar atat de defensiv pe cat il acuzasera. A fost in cele din urma un 0-0 calificant, fara reprosuri sau regrete. Maine este meciul cu Middlesbrough. Pana acum, chiar daca nu a marcat pe teren propriu, Steaua lui Oli s-a calificat de fiecare data. Va mai merge ulciorul la apa si a patra oara?