Singurul gol al meciului din Gruia a fost marcat de Pantelis Kapetanos, CFR CLuj calificandu-se cu rezultatul general de 3-1, scrie OnlineSport.ro.

Desi elvetienii anuntau ca vin in Gruia decisi nu doar sa castige, dar si sa obtina calificarea, clujenii nu le-au dat nicio sansa. Ioan Andone a gandit tactic perfect meciul, le-a dat oaspetilor impresia ca sunt la conducerea ostilitaților, dar posesia prelungita a elvetienilor si presiunea constanta in jumatatea feroviarilor n-au fost suficiente.

Cateva suturi bomba expediate de Gabi Muresan de la distanta aveau sa anunte intentiile ofensive ale CFR-ului si faptul ca jocul din tur nu a fost un accident. Ardelenii au incercat sa dea lovitura de cate ori au avut ocazia, dupa perioade prelungite in care au stat la cutie, insa Sommer a rezistat la suturile alb-visiniilor.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player'; if(typeof flowplayer == 'undefined') { document.write(''); document.write(''); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split('.'); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + "." + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape("%3Cscript src='http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/b710aa27fbfd629a3841cafe0f4ac2b2/"+ cHannel_domain +"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));