"Conform contractului, meciul revansa dintre Lucian Bute si Carl Froch ar trebui sa aiba loc in luna septembrie. Vrem sa organizam lupta la Bucuresti. Inainte de toate, Bute trebuie sa-si faca toate analizele si apoi vom vorbi despre revansa", a declarat Rudel Obreja, presedintele FRB, potrivit HotNews.

Primul K.O. din cariera: Bute a pierdut centura IBF

Pugilistul roman nu se gandeste deocamdata la meciul-revansa cu Froch, precizand ca are nevoie de liniste acum, insa in cazul in care meciul se va desfasura la Bucuresti, Arena Nationala va gazdui marele meci.

Bute n-ar boxa pentru prima data in fata publicului roman, in cazul in care meciul revansa cu britanicul Carl Froch va fi organizat la Bucuresti. In iunie anul trecut, pugilistul a luptat in sala "Romexpo" din Capitala impotriva francezului Jean Paul Mendy, pe care l-a invins prin KO in runda a 4-a si si-a pastrat centura de campion mondial, relateaza evz.

Bute exclude variante unei contestatii

"Cum sa fac contestatie? La ce? Arbitrul a oprit meciul si...Asa o fi (n.r. - despre intrarea promotorului Eddie Hearn in ring), eu n-am vazut meciul, dar e mult spus sa fac contestatie. Nu pot face acest lucru, pentru ca el a castigat in ring. Pana va fi o data viitoare trebuie sa-i dam credit", scrie OnlineSport.ro.