"Sunt bucuros pentru victorie, deoarece ne mentine pe primul loc. Felicit echipa pentru daruirea din joc. Am inceput mai slab, dar am recuperat pe parcurs. In partea a doua am reusit sa jucam numai in jumatatea adversa si am marcat si doua goluri. E foarte important sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa incercam sa avem continuitate. Atmosfera pe stadion a fost trista. Ne dorim ca la meciul urmator sa vina suporterii la stadion, pentru ca avem nevoie de ei. Vrem sa-i dedicam acesta victorie lui Cornel Dinu. Dupa operatia de noua ore de ieri (n.r. - vineri) sigur ii facem o bucurie cu aceasta victorie. Saptamana viitoare vom merge cu totii sa-l vizitam. Ne dorim sa-i facem o bucurie si cu o calificare in grupele Ligii Europa", a spus Ciobotariu, potrivit MEDIAFAX.


Tehnicianul dinamovist a afirmat ca unul dintre obiectivele echipei sale a fost acela de a nu primi gol. "Alexe e accidentat si probabil luni sau marti vom lua o hotarare in ceea ce-l priveste, pentru ca a jucat cu dureri si randamentul sau nu a fost foarte bun. Pulhac va intra de luni in programul echipei. Dorel Stoica a avut o evolutie buna, a intrat bine in joc, se vede ca e un fotbalist cu experienta. Important e ca toata echipa a jucat bine, ca atacantii au un apetit bun si ca nu am primit gol pana acum in campionat, dar trebuie sa fim constienti ca e abia inceputul. Unul din obiectiele noastre era sa nu primim goluri si am reusit", a precizat Ciobotariu.

Echipa Dinamo Bucuresti a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formatia Pandurii Targu Jiu, intr-un meci din etapa a III-a a Ligii I. Golurile invingatorilor au fost marcate de Danciulescu '47 si M. Niculae '71 din penalty.