Motivele refuzului lui Hagi au ramas aceleasi pe care le-a enuntat saptamana trecuta.

"Nu a vrut sa ia echipa in acest moment. Eu i-am dat nationala de la zero. Nu i-ar fi reprosat nimeni daca nu ne-am fi calificat la Euro 2012. Obiectivul lui era calificarea la turneul final din 2016", a spus Mircea Sandu intr-o conferinta de presa, recunoscand ca a avut o discutie si cu Dan Petrescu, dar il prefera pe Piturca.

"Victor are cele mai mari performante cu nationala dupa Anghel Iordanescu. E de inteles de ce este prima noastra tinta acum. Nu cred ca Hagi ar putea colabora insa cu Piturca", citeaza evz.ro.

Mircea Sandu s-a aratat dezamagit de atitudinea lui Razvan Lucescu, care nu a insotit nationala in turneul din America de Sud si a invoit trei jucatori de baza pentru respectivul turneu. De asemenea, el l-a acuzat pe Lucescu de faptul ca a selectionat fotbalisti pe criterii personale, pe care apoi i-a luat la Rapid, informeaza realitatea.net .

Mircea Sandu regreta faptul ca Razvan Lucescu nu a fost demis dupa infrangerea din Bosnia, ramanerea sa la nationala blocand tratativele cu Cosmin Olaroiu, care ar fi acceptat postul de selectioner.

www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player'; if(typeof flowplayer == 'undefined') { document.write(''); document.write(''); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split('.'); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + "." + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape("%3Cscript src='http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_big/4c716b8cd5bd9b6a04c29e667346a67a/"+ cHannel_domain +"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));