"A fost doar o discutie si am zis ca luni trebuie sa ne mai vedem o data sa vedem in ce parte e decizia. Am discutat mai multe aspecte si vom vedea. Eu ma gandesc ca este o situatie importanta si incerc sa gandesc foarte bine ce decizie voi lua. Nu s-a discutat de o oferta, ci doar de un lucru. ", citeaza MEDIAFAX.

Eu am decis sa nu mai iau o decizie de pe drum, cand lucrurile sunt incepute. Nu doresc asta. Nu comentez in plus. E un aspect delicat si de asta am discutat acum. Cu siguranta nu voi prelua o echipa care a inceput drumul. Vom vedea daca cei de la federatie ma vor astepta. A ramas sa mai discutam. Imediat nu voi fi antrenor, iar pana nu se termina, nu intra in discutie", a declarat Hagi, la iesirea de la Casa Fotbalului, unde a stat circa doua ore.

"Campania este la jumatatea drumului, decizia lui Hagi este ca nu preia dupa drum lucrurile incepute de altii", a tinut el sa concluzioneze.

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, duminica, pe site-ul oficial, ca presedintele Mircea Sandu le-a propus lui Anghel Iordanescu si Gheorghe Hagi preluarea functiilor de director tehnic respectiv, de selectioner ai echipei nationale a Romaniei, acestia urmand sa dea un raspuns pana la 13 iunie.

www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';if(typeof flowplayer == 'undefined') { document.write(''); document.write('');}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split('.');var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + "." + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape("%3Cscript src='http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_big/1157a306fb16b52d4b6ace283cbc0e43/"+ cHannel_domain +"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));