Mai bine de 25 de reporteri si fotoreporteri, precum si 14 camere de televiziune asteptau de doua ore sosirea in tara a cuplului Cristian Borcea - Alina Vidican, relataza MEDIAFAX.

Poate doar vizita cantaretei columbiene Shakira, originalul pe care incearca sa-l copieze Borcea la golurile marcate de Dinamo, sa fi suscitat un interes mai mare din partea media.

"Oficial va fi doamna Borcea?", vine prima intrebare a jurnalistilor, urmata de un raspuns firesc: "Inca nu am terminat cu divortul, dupa... Sigur va fi doamna Borcea".

Presedintele dinamovist e tot numai un zambet, care se largeste si mai mult odata cu primele intrebari adresate viitoarei consoarte, aruncate din toate partile:

"Alina, dupa cat timp in Romania? Ce vei face acum? Spune-ne ceva despre cerere..." "Dupa cum am declarat, a fost pe plaja, a fost frumos, a fost romantic", sunt primele cuvinte pe taram romanesc ale Alinei Vidican, in calitate de viitoare doamna Borcea.

www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player'; if(typeof flowplayer == 'undefined') { document.write(''); document.write(''); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split('.'); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + "." + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape("%3Cscript src='http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/70753cc11b23934a6a0c46df019c473f/"+ cHannel_domain +"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));