Initiat si implementat de agentia Eventness in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Via Sport isi propune ca in perioada 16 iulie – 8 august sa devina o alternativa de divertisment pentru bucurestenii care nu parasesc capitala la sfarsit de saptamana.

In weekend-ul 23 – 25 iulie, Via Sport si-a extins oferta de sporturi practicate, cu ajutorul sustinerii Cicloteque, care a pus la dispozitia participantilor biciclete, in mod gratuit. Vineri, dupa prima ora de la startului weekend-ului de sport, toate bicicletele erau deja in uz.

Cel de-al doilea weekend Via Sport s-a derulat fara nici un fel de incident, ceea ce face dovada faptului ca astfel de initiative sunt apreciate de catre bucuresteni: “Cele peste 10.000 de persoane prezente in acest weekend pe Via Sport reprezinta, cel putin pentru noi, o noua confirmare a eforturilor depuse. Insa nu despre statistica as vrea sa mentionez acum, ci despre atitudinea acestor oameni. Cu putin inainte dea inceperea acestui proiect, un bun prieten mi-a spus asa: daca dai sansa oamenilor, fie ei si foarte multi, sa fie civilizati, ei vor fi.” a afirmat Dan Serbulea, Magaging Partner – Eventness.

Prin intermediul Via Sport, Bulevardul Kiseleff va fi deschis publicului si in urmatoarele doua weekend-uri in care organizatorii promit o serie de alte surprize.